вівторок, 18 вересня 2018 р.

        Тринадцять першокласників прийшло до Костуватської ЗОШ I-IIступенів.

" Ми всі раді, що 1 вересня  діти прийшли до школи: веселі, здорові, щасливі, повні сили. Це свято першого дзвоника, який скликає учнів до школи: кого вперше, а кого на останній рік навчання. Першокласники - гості, бо вони вперше переступили   поріг школи, а от основні господарі — учні дев’ятого класу — прийшли на таку гарну і урочисту лінійку востаннє, бо закінчують своє навчання у школі. Але для всіх учнів це чарівне і веселе свято, бо воно покликало за шкільні парти всіх друзів, - " вітала всіх присутніх із чудовим святом — днем Знань, директор школи - Безпалько Ніна Зіновіївна.


Вітання від сільського голови Олександра Миколайовича Бондаренка.

Представник від Братської райдержадміністрації - Андрій Анатолійович Силенко побажав успіхів у навчанні та подарував першокласникам набори конструкторів для розвитку логічних навичок.

       Ювілейне, а саме 25 свято "Першого дзвоника",  відвідує  випускник Костуватської школи, керівник ППАФ "Вікторія"  Віктор Іванович Степанов. І щоразу з подарунками. Традиційно першокласники отримали перші  портфелі, святкові букети осінніх айстр, а також персональні настольні прапорці України. Школа теж отримала довгоочікуваний подарунок -  сучасну цифрову фотовідеокамеру з додатковими гаджетами. Дружніми  оплесками вітали учнів, які працювали  в літній період в сільськогосподарському підприємстві. Віктор Іванович подякував  і вручив грошові премії наступним учням: Антоненку Костянтину, Фалошу Рустаму, Береговенко Максиму. 


Теплі батьківські слова звучали від завідуючого дитячим садком Олександра  Миколайовича Ніколіна, а жартівливе побажання "гризти граніт науки" було підкіплене солодощами.



Вітають майбутні випускники. І знову гарні побажання і подарунки юним друзям.

 На сцені - першокласники. Співали, декламували вірші, а батьки говорили напутні слова.  

Кожен учень обрав для себе приємний святковий образ. Подорослішали на цілий рік!

Перший урок, перша вчителька, перші кроки в Нову українську школу... Класний керівник- Катерина Василівна Бондаренко.


 Після першогу уроку  традиційно свято продовжувалося  в центрі дозвілля ППАФ "Вікторія"





Педагогічний колектив та почесні гості щиро зичать усім учням , а особливо першокласникам щасливого  старту в Новій українській школі.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.