неділя, 27 жовтня 2019 р.

           

  Напередодні  Дня визволення України від фашистських загарбників учні 2класу відвідали Безпалька Миколу Ілліча та Волкову Галину Григорівну.           Діти Великої Вітчизняної війни розповіли дітям про свій життєвий шлях,про шрам ,який залишила війна у їх спогадах.Микола Ілліч людина, яка має чудову память. Учням 2 класу він декламував безліч віршів різної тематики. Одним із незабутніх залишився в памяті дітей вірш "Я дитина війни". Цей вірш сповнений спогадами, мужністю.




24 жовтня учні 1-2 класу  завітали до сільської бібліотеки. Де їх гостинно зустріла бібліотекар Бондаренко Ганна Андріївна. Вона провела діткам історичну годину "Хай буде мир". Діти з цікавістю слухали розповідь про Велику Вітчизняну війну,про звільнення села Костувате  та України від німецьких загарбників.Потім побували біля памятника загиблим в роки війни.





Учні 4 класу відвідали Мізецьку Раїсу Петрівну 1934 р.н., яка розповіла про своє тяжке дитинство, пам`ятає як німці заходили в кожну хату і забирали всі пожитки (їжу,одяг,зерно,худобу). Її батько Цицерковський Петро з перших днів війни пішов на фронт . Загинув в Угорщині в березні  1945 р.

та
Лихоліт Валентину Григорівну 1938 р.н.



Учні 6, 8 та 9 класу упорядковували парк біля Алеї Слави.




Шевченко Наталя Іванівна 1943 р.н.


Лисиця Катерина Сергіївна 1941 р.н.

Учні 3,4 та 5 класів відвідали шкільний музей

25 жовтня була проведена година спілкування для учнів 4 та 6 класу
  «Війна така далека і близька»


Учні першого класу 25 жовтня відвідали Гайдук Валентину Фролівну (1940 р.н)





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.