вівторок, 8 вересня 2020 р.

                                                   1 ВЕРЕСНЯ -ДЕНЬ ЗНАНЬ

Як пройшло свято Першого Дзвоника у Костуватському ЗЗСО І-ІІ ступенів

 Промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання. Діти йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання.Школярі стають старшими на рік, а для цьогорічних першачків і дев"ятикласників  1 вересня 2020 року — особлива подія, бо для малюків з дитсадочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, букварик, перша парта, перші шкільні будні.А для учнів дев"ятого класу  цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2021 рок




Перше вересня завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. 



На святковій лінійці у Костуватському ЗЗСО І-ІІступенів зустрілися радісні та схвильовані однокласники. Для дев"ятикласників  - це свято стало останнім першим дзвоником в їхньому шкільному житті, а для першокласників - першим. 

Прапор України піднімали кращі учні школи :Степанова Карина та Ніколіна Валерія .




Усіх присутніх з початком нового навчального року привітала директор школи Безпалько Н.З., виконуючий  обов"язки старости села  Бондаренко О.М  . 






Першокласники отримали подарунки від Дирекції ППАФ "Вікторія", які вручав заступник директора агрофірми  Степанов О.В.,набір першокласника та запашні букети осінніх квітів.








З новим навчальним роком привітали учнів 1класу та всіх присутніх дітки з дитячого садочка "Струмочок",разом з вихователем МінєєвоюА.В.

День знань цього року пройшов організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків і, звичайно,  вчителів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року.

Добрі настанови,солодкі подарунки  дзвіночки 
 вручила найменшим школярам і їх перша вчителькаВікторія Сергіївна,а випускники  вручили медальйони. 


Діти розповідали вірші про школу,співали пісню, навіть, не підозрюючи, що в подальшому вони будуть кожного дня пізнавати для себе щось нове та незвіданне в ній.

Родзинкою свята, незважаючи на відміну в Україні шкільної форми, став одяг школярів. Всі учні та вчителі одягнули  синьо-жовті косинки 



Перший дзвоник для свієї школи задзвонив у руках випускниці Шаталової Д. та 6 першокласників. 



Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався.


                               Педагог - організатор    Бондаренко К.В.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.