вівторок, 20 лютого 2018 р.


Вони очима-зорями дивляться на нас з небес

Небесна сотня білих журавлів,
Душа, яких  летить під небесами,
Ніхто із Вас вмирати не хотів,
Хай вічна пам'ять лишиться за вами...

         «Вони очима-зорями дивляться на нас з небес, журавлями пролітають над нами, сумно курличучи в небесній далині.».Так розпочався урок пам’яті  за участі сільського голови Бондаренка О.М., батьків та представників громадськості.  Готуючись до нього , учні школи виготовили сотню  символічних білих журавликів технікою орігамі та оформили для музейного куточка  «Дерево пам’яті». Переглянувши низку документальних відеоматеріалів на тематичних годинах спілкування, учні зі сльозами на очах запалили свічки пам’яті  та виклали ними тризуб, як символ нескореної України. Слухаючи «Пливе кача», та вдивляючись у кожну світлину Героїв Небесної сотні, кожен молився за тих, хто «під прапором стояли – під прапором й спочили».  Хвилиною мовчання вшанували тих, хто «поклали свої голови за наше майбутнє».
          Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.
           Запрошуємо  кожного  долучиться до акції «Білий Журавлик» , який стане даниною тим, хто навічно пішов   від нас. Небесна сотня завжди  житиме в нашій пам’яті!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.