субота, 16 лютого 2019 р.

З 04  по 08 лютого 2019 р. в Костуватській ЗОШ І-ІІ ступенів пройшов тиждень зарубіжної літератури. 

Кожний день мав свою назву та девіз. Згідно плану проводилися різні заходи. Тиждень розпочасвя урочистою лінійкою "Література - це храм, куди можна ввійти лише з чистою совістю і благородними намірами", яку підготували учні 5 класу та Роспопа Юлія і Вінниченко Яна.
У вівторок пройшов день гри і творчості. Оформлена виставка учнівських малюнків до прочитаних творів. Відбулася гра "Пошук скарбів", де перемогу здобула команда Степанової Карини та Мінєєва Максима.
У середу - день поезії. Відбувся конкурс виразного читання напам'ять "Голоси поетів світу", поетичні читання "Даруємо з любов'ю". Найкращим читцем визнали Роспопу Юлію. Також приєдналася до читання поезій Валентина Адріївна і зачитала свій власний вірш "Мальви".



У четвер пройшов день перекладознавства. Шаталова Дар'я та Степанова Карина повідомили про цікавинки перекладної літератури. Учні переглянули презентацію "Українські перекладачі" та відео "Сучасні майстри синхронного перекладу"

П'ятниця - день театру та кіно. Відбулася заочна мультимедійна екскурсія у світ творчості М. В. Гоголя "На батьківщині славетного земляка...". Переглянули уривок відео-вистави "Ромео і Джульєтта" за трагедією В. Шекспіра. Після уроків учні 5 і 7 класу продемонстрували акторські здібності у театральній майстерні. Учні 5 класу показали уривок казки О. Уальда "Хлопчик Зірка", а учні 7 класу - японську народну казку "Момотаро, або Хлопчик-Персик".




В кінці тижня оголошено і нагороджено переможців та активних учасників.
 
Вчитель зарубіжної літератури 
Шаталова Наталя Василівна




1 коментар:

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.