понеділок, 10 грудня 2018 р.

             В людини все  має  бути прекрасним



Такими словами розпочали учні  5  і 9 класу показову виховну годину,  яка відбулася 10 грудня в нашій школі. Цей захід  вони підготували у формі диспуту. Епіграфом звучали слова грецького філософа Сократа  "Заговори, щоб я тебе побачив"  . Захід розпочався  розминкою-бліцопитуванням про новини в світі моди, про найвідоміші імена модельєрів.

    Учасники диспутували про красу зовнішню та внутрішню, про зовнішній вигляд юнаків та дівчат. Дівчата і хлопці виступили з  презентаціями "Хлопці очима дівчат" та "Дівчата очима  хлопців". Приємним сюрпризом виявилися творчі роботи учнів "Дівчина  моєї мрії" та "Хлопець моєї  мрії". Це були і віршовані ,і прозові висловлювання. Для релаксу була проведена гра "Каблучка краси " , в якій взяли участь як гості, так і господарі свята. Учасники мали можливість зробити комплімент про найкращі риси  кожному .

  Група істориків , біологів та лікарів провели цікаву екскурсію в мистецтво боді- арту  : татуювання та пірсингу. Розказали про красу та шкідливість цих молодіжних течій та наслідки від них.
   Заключна  частина заходу була присвячена найкращим людським чеснотам ,розміщеним учасниками на "Дереві життя".
   Пісня " Життя прекрасне" завершила показову годину спілкування
.

     Класний керівник Боговик І.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.