середа, 26 грудня 2018 р.


Музично-театральна вистава «На Святого Миколая в небі іскорка палає».


          За місяць до свята міністерство культури учнівського самоврядування школи вирішили підготувати виставу  для молодших учнів та вихованців дитячого садочка за участю сучасних  кіно персонажів.  Було визначено 5 основних напрямків роботи груп проекту: сценарний, хореографічний, театральний, вокальний та модельний. Однією із вимог проекту стало  відкриття «Нової зірки».  Тобто кожній групі учасників необхідно було залучити до  участі учня, який ніколи в такій ролі не виступав.

          Юні сценаристи обрали наступні кіно персонажі: Гаррі Потера (Аноненко Костянин), Герміону(Шаталова Дар’я), Круелу Девіл (Степанова Карина). Та поєднали їх в одну історію із традиційними: Бабою Ягою(Холод Дарина) із  Чортами(юнаки 7 та 8 класів), Чарівною Феєю(Пукач Людмила) та Ангелами(учениці 5 класу). 

  Не оминули увагою і пустотливих шкільних бешкетниць (Вініченко Яна та Роспопа Юля), які до приходу Святого Миколая перетворилися на чемних учнів. 
А Чарівна Фея з Ангелами допомогли Круелі Девіл, Бабі Язі та Чортам відмовитися від злих намірів і стати на стежину добра і любові. Тому Святий Миколай (Мінєєв Максим) кожному приніс не різочки, а подарунки. Ці подарунки підготувала ППАФ «Вікторія». В кінці свята всіх учнів вітали директор школи Безпалько Н.З. та представник базового сільськогосподарського підприємства О.В.Степанов. Кожна дитина отримала пакунок із солодощами.

           
Після виступу в школі щирими оплесками вітала малеча дитячого садочка юних артистів. Новими творчими надбаннями стали: 

дебютний вокальний спів Холод Дарини, Пукач Людмили; майстерна театральна гра в новому амплуа Степанової Карини, Шаталової Дар’ї, Антоненка Костянтина; танцювальне соло в рок-н-ролі Вініченко Яни  та Распопи Юлії. 
Ніжний танок Ангелят у виконанні дівчаток 5 класу збурив хвилю емоцій у працівників дитсадка. 

Адже саме вони є першими випускниками цього нового дошкільного  закладу. Звучали пісні у виконанні учнів 5 та 7 класу, вітання від Святого Миколая та щирі бажання дітей миру і любові:



Святий  Миколаю, я тебе благаю пошли  щастя й світлу долю  козацькому краю. Дідусь і бабуся – щоб були здорові, татусь і матуся – щоб жили в любові Усім добрим діткам принеси гостинці. І подаруй ласку кожній  сиротинці.  
А Україні -  миру,  нашій любій ненці!                   


Педагог- організатор  В.А.Головата

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.