неділя, 9 грудня 2018 р.


Звіт
Тиждень англійської мови в
Костуватській ЗОШ І-ІІ ступенів
MONDAY (12.11.18)
З 12 по 16 листопада під девізом Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина у школі проходив тиждень англійської мови.
 У понеділок розпочався тиждень святковою лінійкою. Всіх присутніх привітали учасники цього заходу. Вчитель ознайомив з планом роботи на тиждень.
TUESDAY (13.11.18)
У вівторок була проведена пізнавальна вікторина “It is interesting to know” (Around the English-speaking countries) для учнів 5-9 класу. Тут учні мали можливість показати свої знання та виявити кмітливість, відповідаючи на ряд запитань, які стосувалися англомовних країн.
WEDNESDAY (14.11.18)

У середу пройшов  брейн-ринг “Ця дивовижна англійська” серед учнів 5-9 класу, під час якого всі учні показали гарну ерудицію, знання англійської мови та згуртованість і вміння працювати.
THURSDAY  (15.11.18)
У четвер була організована та проведена інтелектуально-розважальна програма “English with funдля учнів 2-4 класу. Також був проведений конкурс стіннівок Англомовні країни” для 5-9 класі. Всі стінгазети були цікавими, кольоровими та яскравими.
FRIDAY (16.11.18)
Метою даних заходів було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширювати лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими.
Молодші школярі також були активними учасниками всіх запланованих заходів. Зокрема їм було представлено на перегляд ряд мультфільмів. Було  організовано виставку стіннівок. Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань. Але як і в кожному конкурсі були переможці і переможені.
Метою тижня було: вдосконалити мовні навички, розвивати вміння розгадувати загадки; формувати вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки; заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. Участь брали всі учні школи.
            Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів. Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!








Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.