середа, 2 січня 2019 р.


Пори року у пошуках Нового 2019 року!

«З Новим роком, з новим щастям 

Ми вітаєм щиро Вас,

Свято веселе і вечір прекрасний
Нам розпочати вже час!», -

промовила Фея Чарівних наук(Шаталова Юля) біля ялинки і змахнула чарівною паличкою, запрошуючи Новий рік. 

Та дива не сталося. Адже  Фея –Розумниця (Ніколіна Лєра) пояснила, що оскільки це школа, то й Новий рік повинен розпочинатися зі Свята знань. А тому  учні 8 класу показали  сценку «На уроці історії». Роль вчителя історії виконав класний керівник Сергій Михайлович  Салюк.  https://youtu.be/lWnF7o9njOI
  Юні актори Юлія Распопа та Оленка  Пукач в ролі техпрацівниць в гумористичній формі передали події на перервах та атмосферу в учительській.

І знову чари: « Чарую помахом руки, ти, вітре, далі відійди, осінь-чарівнице, з’явися на наше свято подивися».  Закружляла у вальсі -  Пані Осінь ( Яна Вініченко)  із піснею «Диво-осінь» та,  запросивши до виступу танцювальне тріо «Бабушки-старушки», Нового року у своїх володіннях не знайшла і передала естафету Пані Зимі (Юля Распопа).



 Ніжну ідилію мережива сніжинок порушили Зимові місяці із піснею «Троє білих коней», а Фея  Чарівних наук виявилася насправді Бабою Ягою і викрала Новий рік, бо страждала від того,що кожного свята старіла на цілий рік , а Кощій (Макаревич Ілля)  викрав молодильні яблучка.  Все це дійство передали учні 5 класу.

Та Фея-розумниця не розгубилася і оголосила «Ревізію на новорічному святі» за участю Ольги Фреймуд (Антоненко Костянтин та учні 5 і 9 класу).  Та пошуки були марні.

Тож довелося згадати давні українські традиції, коли Новий рік на Україні відзначали весною і звернутися до Пані Весни за допомогою.  «А ось і я. Весна –красна, куди ступаю – сонце сяє», - говорила Пані Весна (Альбіна Кравченко) та запросила до виступу учнів 5 класу.
 Та, нажаль,  ні запальна  «Новорічна пісня», ні танець «Чарльстон» не допомогли відгадати місцезнаходження Нового року. 
 Тож, привітавши всіх вчителів зі святом, п’ятикласники запропонували послухати розмову Стецька і Уляни, адже їх ролі виконували старші учні (Мінєєв Максим та Степанова Каріна) і могли знати, де Баба Яга сховала Новий рік.
 Звичайно, умовиводи Стецька не підлягали жодній логіці, тож Феї довелося поринути у літо. 
Літо (Знагован Мар’ян) дивувалося колючій великій та яскравій квітці із вогнями  та запросило дівчат 7-8-9 класів на ритмічний танець. 
Веселі танцівниці відповіли, що Новий рік завжди поряд із Дідом Морозом та Снігуронькою. Розумні ролики в голові Феї відмовилися крутитися, адже Діда Мороза доводилося шукати влітку.   Під час перезавантажання  за бажанням учнів  було проведено веселу гру «Ріпка», в якій ролі  персонажів виконували вчителі.  А семикласники показали сценку «У пошуках Діда Мороза». 
Тож «Новорічною піснею» у виконанні Даші Шаталової зустрічали Діда Мороза і Снігуроньку, а Баба Яга повернула Новий рік.

Із Новим роком щире всім вітання,Із Новим щастям ми вітаєм вас.І вам даруєм пісню на прощання,Радійте з нами- й буде все гаразд.

Фінальну пісню виконували всі разом.  Учні з радістю приймали вітання від директора школи Безпалько Ніни Зіновіївни та сільського голови Бондаренка Олександра Миколайовича.
В подарунок Олександр Миколайович передав кошти для підтримки комп'ютерної бази школи від
Ніна Зіновіївна підвела підсумок року, подякувала всім за співпрацю та  підтримку ППАФ "Вікторія", фермерам, одноосібникам, сільському голові, батьками, вчителям та учням.

Педагог-організатор  Головата В.А.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.